Etelä-Pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan alueryhmä on yhdistyksen ensimmäinen ja siellä aluevastaavana toimii Paula Järvenpää. Ryhmä perustettiin syksyllä 2012. Ryhmä on löytänyt yhteistyökumppaneita ja käy kokoajan neuvotteluja uusien kumppaneiden ja yhteistyömuotojen löytämiseksi. Ryhmällä on yhteisö Facebookissa. Facebook-ryhmään voi tulla mukaan, vaikkei olisikaan yhdistyksen jäsen.

E-P:llä käynnistettiin monitaiteellisen Pandora -projektin suunnittelu keväällä 2014 yhdessä Seinäjoen Taidehallin, Kulttuuriyhdistys Kurpitsan sekä kuvataiteilija Minna Bengs-Shreshan kanssa. Projekti päästiin aloittamaan keväällä 2014 Taiken avustuksen turvin ja sitä jatkettiin vuoden 2015 aikana Taiken jatkorahoituksella. Projektiin liittyvä taidenäyttely pidettiin Seinäjoen taidehallissa 21.3.-19.4.2015. Projektista enemmän kohdassa Pandora -projekti.

Ryhmä järjesti Seinäjoelle Valopilkku-vertaistukiohjaajakoulutuksen keväällä 2014 ja sen seurauksena yhdistys perusti syksyllä ensimmäisen vertaistukiryhmän kiusattujen vanhemmille Kauhajoelle. Koulutuksen seurauksen syntyi myös kaksi muuta ryhmää, joista toinen yksittäisten henkilöiden toimesta ja toinen Kriisikeskus Mobilen alaisuuteen.

Ryhmä on tehnyt varainhankintaa yhdistyksen toiminnan tukemiseksi mm. järjestämällä arpajaiset, myymällä lättyjä sekä lahjoituksena saatuja kesäkukkia ja käsityötuotteita.

Lisätietoja: posti (at) eikiusata.fi